Belföld

Budai Gourmet fesztivál a Várban

A Budai Gourmet a hazai gasztro-kulturális élet kiemelkedő rendezvénye, immár hatodik éve, idén május 6-9 között csalogatja vendégeit ínycsiklandó kínálatával, változatos kulturális programjaival idén először új helyszínre, a Budavári Palota panorámás teraszaira. A bor és a jazz házasításába izgalmas kulináris seregszemlén idén is a legjobb hazai ínyenc mesterek, borászok, sajtkészítők mutatkoznak be, különös tekintettel az újsütetű Michelin-csillagos Costesre és a Bib Gourmand címmel büszkélkedő többi hazai étteremre.


Budai Gourmet fesztivál a Várban 1


A Budai Gourmet a hazai gasztro-kulturális élet kiemelkedő rendezvénye, immár hatodik éve, idén május 6-9 között csalogatja vendégeit ínycsiklandó kínálatával, változatos kulturális programjaival idén először új helyszínre, a Budavári Palota panorámás teraszaira. A bor és a jazz házasításába izgalmas kulináris seregszemlén idén is a legjobb hazai ínyenc mesterek, borászok, sajtkészítők mutatkoznak be.

Budai Gourmet fesztivál a Várban 2

A Budai Gourmet a kulturált kóstolásról, kényelmes asztalokról, padokról, jóízű beszélgetésekről, az élő jazz-zenéről, a kulináris élvezetekről szól. Terei tágasabbak, szellősebbek, hangulata intimebb, bensőségesebb, mint a hagyományos értelemben vett fesztiváloké.

Idei kiemelt vendége a Soproni Borvidék, ám a Hűség Városából érkező szőlősgazdák mellett természetesen egyéb tájegységek nedűit is ízlelhetik a vendégek, miközben a rendezvény színpadán fiatal jazzmuzsikusok adják egymásnak a mikrofont.


Budai Gourmet fesztivál a Várban 1


“A fogyasztói látogatók számára, a szórakoztató és zenei programok mellett folyamatos szakmai programokat biztosítunk: tematikus bor- és ételkóstolók, a színpadon érdekes beszélgetések a bor, a gasztronómia és a jazz világából, valamint a Borkollégium folyamatos programjai teszik majd felejthetetlenné ezt a néhány napot.” – mondta a főszervező.

A belépődíj a látogatóknak: 2000Ft/nap, mely tartalmazza az elmaradhatatlan Schott & Zwiesel kristály kóstolópoharat is. Bérlet ára 4 napra: 5000 Ft Nyitva tartás: csütörtök: 14—18-ig csak szakma részére, 18—24-ig már a közönség részére is. A további napokon: pénteken és szombaton 11—24-ig vasárnap 11—23-ig.

Kóstolózsetonok két címletben kaphatók: 100 Ft és 1000 Ft. Megvásárolhatók a zsetonértékesítő-pontokon.

További információ www.budaigourmet.hu

Válaszoljon helyesen kérdéseinkre és nyerje meg az 5 darab 2 fős 4 napos jegy egyikét.

Nyereményjáték időtartama: április 29-től május 4-ig
Sorsolás: május 5.

Nyerteseink:
Szemenyei Tibor, Budapest
Hinkel Hermina, Budapest
Kovács György, Tata
Miklósi Nikolett, Budaörs
Nagy Mari, Törökbálint

Ajánlott videó

Olvasói sztorik