Belföld

MSZP: ma sem ébredtünk új Orbán Viktorra

A szocialisták szerint nincsenek titkok. Magyarországról a "lábujjától a feje búbjáig" részletes röntgenfelvétel készült.

Az MSZP szerint Orbán Viktor ígéretével ellentétben “ma nem ébredtünk sem új országra, sem új Orbán Viktorra”. Budai Bernadett szerint a Fidesz elnökének és vezetőinek hétfői mondatait ugyanazok a semmitmondások, ellentmondások, öncélú kirohanások és mások eredményeinek az “újrafelhasználásai” jellemezték, mint korábban.

A szóvivő véleménye szerint az adócsökkentésről például két percen belül kimondta azt is, hogy lesz, meg azt is, hogy most nem lehet, miközben az első forduló előtt egyértelműen azonnali és nagyarányú adócsökkentést ígértek a választóknak.

Budai Bernadett úgy látja: ebből a szempontból különösen figyelemre méltó volt Navracsics Tibor levele Bajnai Gordonhoz az átadás-átvételről. A Fidesz most úgy tesz, mintha ők kezdeményeznének ebben az ügyben, noha a kormány – nem utolsó sorban az MSZP kérésére – már az első forduló után jelezte a Fidesznek, a részletes átadás-átvétel megkezdésére bármikor készen áll a kormányoldal – idézte fel. Hangsúlyozta: Magyarországról a “lábujjától a feje búbjáig” részletes röntgenfelvétel készült, nincsenek titkok, nincsenek rejtett kockázatok, a jövő pontosan tervezhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik