Belföld

Orbán nem fél

A Fidesz elnökét a kétharmaddal járó felelősség nem nyomasztja, vonzza.

Orbán Viktort a kétharmaddal járó felelősség nem nyomasztja, sőt vonzza. A felhatalmazás mértéke a legkevésbé sem rettenti vissza, sőt arra sarkallja, hogy a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtsa. Szerinte immár “az egész ország érzi, hogy itt és most történelmet ír”, a demokráciára, biztonságra vágyó baloldalinak a Fideszre érdemes szavaznia, nem az MSZP-re”.

A Magyar Nemzetnek a Fidesz elnöke azt mondta, hogy a kétharmad nemzeti egységet jelenthet és gyors döntést biztosíthat egyes ügyekben. A gazdaság rendbetételéhez komoly nemzetközi szervezetekkel kell tárgyalni, és minél nagyobb az egység, annál inkább elhiszik majd a kormánynak ezek a szervezetek, hogy valóra is tudja váltani terveit – tette hozzá.

Orbán Viktor szerint a magyar baloldal oligarchikus kormányzásának az lett a következménye, hogy a “rablás alapértékké vált és rendszerré szerveződött a politikájukban. Ma már olyan zülléssel állunk szemben, amelyet egyfajta módon lehet kezelni. Ki kell mondani, nyilvánvalóvá kell tenni, hogy ennek vége. Az ehhez szükséges gyakorlati lépésekhez is kell a nagy többség”.

Ajánlott link:

Magyarország ráérzett a siker ízére (Magyar Nemzet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik