Belföld

Orbán: az ország nyert

A Fidesz elnöke tudja, élete egyik legnagyobb feladata előtt áll.

Orbán Viktor a választást értékelve azt mondta: nem a Fidesz, hanem az ország nyert. Mint mondta: a polgárok elkezdtek írni egy olyan történelmi mondatot, mint 1956-ban, egy kudarcot vallott korszak felett mondtak ítéletet. Az egységet, a rendet választották, magukra és a jövőre szavaztak.

A Fidesz elnöke közölte: a magyarok legyőzték a reménytelenséget, megmutatták, hogy az ország egységes, a magyarokban van erő, az ország rendet és biztonságot akar. Mint mondta: tudja, élete egyik legnagyobb feladata előtt áll és ennek a feladatnak a megoldásához mindenkire szüksége lesz.

Orbán Viktor ténynek nevezte, hogy ezt a választást megnyerték, megvan a parlamenti többségük, nincs bizonytalanság, nincs kétértelműség, egyértelmű világos a népakarat. Mint mondta: nem rettennek vissza azért, mert a kihívás óriási.

A Fidesz éjszaka elnökségi ülést tart – mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a TV2 Frizbi című műsorában. “Sok megbeszélnivalónk van, amit elkezdtünk, azt két hét múlva folytatni kell” – tette hozzá. Kérdésre válaszolva közölte: a belügy- és a pénzügyminiszter személyét is két hét múlva nevezi meg, továbbá azt is elmondta, nem költözik át a miniszterelnöki rezidenciába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik