Belföld

Lendvai szerint Kubatov Gábor terhelő vallomást tett a Fideszre

Lendvai Ildikó szerint "részletes, feltáró és terhelő vallomást" tett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója pártja illegális adatgyűjtési tevékenységéről.

Az MSZP elnöke szerdai rendkívüli sajtótájékoztatóján kifejtette: egy internetes videomegosztó portálon található felvétel szerint Kubatov Gábor a Fidesz zártkörű rendezvényén azt állította, hogy pártja olyan titkos adatbázist épített ki a pécsi időközi választáson, amelyen “komcsi” megjelöléssel a nem a Fideszre szavazó választópolgárok is szerepelnek.

A Fidesz országos elnökségének tudtával készült lista “teljes harci készültségében” megmutatja a legnagyobb ellenzéki párt által tervezett “politikai szelekciót”, a “nemzet megosztásának haditervét” – fejtette ki a szocialisták elnöke.

A mai napon az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik közös kétségbeesett kísérletet tett a Fidesz lejáratására. Lendvai Ildikó MSZP-elnök és a jobbikos kuruc.info internetes oldal közös akció során régi, kétségbeesett hazugságokat vettek újra elő – írta közleményében Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivője ismételten leszögezik, hogy a Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik