Belföld

Mesterházy optimista jóslatai

"Az MSZP nemcsak az elmúlt 20 év legsikeresebb pártja, de a következő 20 év legsikeresebb pártja is lesz."

Az MSZP kormányfőjelöltje biztos abban, hogy meglepetést okoznak, mert több támogatójuk van, mint azt bárki gondolná. Több millió baloldali van országban, aki büszke lehetne az elmúlt évek eredményeire – mondta a Blikknek.

Mesterházy szerint már okultak abból, hogy a társadalom támogatása nélkül nem lehet nagy átalakításokba belevágni. Stílusváltás kell a politikában, valaminek a tagadásával nem lehet a nemzet jövőjét építeni, ezért válasszák azok az MSZP-t, akik nem akarnak gyűlölködést.

A korrupciós ügyekről úgy vélte: nem neki kell bocsánatot kérnie az emberektől, hiszen nem tudott azokról, egyébként pedig egyedül az MSZP gyakorolt önkritikát, a Fidesz úgy tesz, mintha a kormányzása idején nem lettek volna visszaélések.

Mesterházy nagyon derűlátó a jövőt illetően. Szerinte egy év múlva az MSZP a jelenleginél erősebb lesz, mert felértékelődnek az általa képviselt értékek: a dolgozó emberek, a rászorulók érdekeinek védelmme. Az MSZP nemcsak az elmúlt 20 év legsikeresebb pártja, de a következő 20 év legsikeresebb pártja is lesz.

Ajánlott link:

Mesterházy: Csak az MSZP nézett szembe a korrupcióval (Bikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik