Belföld

Később kötnek szerződést az M3-as utolsó szakaszára

Megtámadta a Vegyépszer a hiánypótlási felszólítást.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. felfüggesztette az M3 autópálya 49. számú főút – Vásárosnamény közötti szakaszának kivitelezésére szóló szerződés aláírását, miután az egyik ajánlattevő, a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. megtámadta a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt a neki előírt hiánypótlást.

Az ajánlatkérő NIF március 25-én hirdetett eredményt az M3 autópálya utolsó, a 49. számú főút – Vásárosnamény közötti szakaszának kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárásban. A nyertes a legalacsonyabb összegű érvényes ajánlatot benyújtó PT M3 Konzorcium lett több mint 8,3 milliárd forintos nettó ajánlati árral. Ez a szakasz 11,9 kilométer hosszú.

Az eljárásban ajánlatot nyújtott be a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. is. A NIF Zrt. az ajánlatban bemutatott teljesítéshez rendelkezésre álló eszközök, berendezések, illetőleg műszaki felszereltség leírását nem tartotta megfelelőnek, és hiánypótlásra szólította fel ajánlattevőt, ez azonban felhívást megtámadta a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik