Belföld

MSZP-sek demonstráltak a Fidesz ellen

A város négy szocialista országgyűlési képviselőjelöltje és híveik a Fidesz egyik választási irodájától néhány méternyire tiltakoztak az ellenzéki párt kijelentései ellen.

Száznál kevesebb MSZP-szimpatizáns vett részt a demonstráción, amelyet Káli Sándor, Fedor Vilmos, Simon Gábor, valamint Tompa Sándor országgyűlési képviselő és képviselőjelölt hirdetett meg hétfő délutánra, a Fidesz egyik miskolci irodája elé.

A szocialista politikusok azt hangoztatták: elég volt a Fidesz hazugságaiból, mellébeszéléseiből, hiszen a borsodi megyeszékhelyen az elmúlt években jelentős fejlesztések valósultak meg, elért a város határához az autópálya és megújul a miskolci villamoshálózat – sorolták az eredményeket.

A demonstráción ketten-hárman mondták félhangosan: elég volt a nyolc évből.

Káli Sándor, aki egyúttal Miskolc polgármestere is, azt mondta: Miskolcról, a város vezetéséről, a Fidesz aljas rágalmakat terjeszt, bizonyított azt, hogy “kizárólag aljas eszközöket tudnak igénybe venni”, mert programjuk nincs.

A négy MSZP-s képviselőjelölt a sajtótájékoztatón egy szemetes kukába dobta a Fidesz szórólapjait, mondván, azok semmi konkrétumokat nem tartalmaznak. A kukára az volt ráírva: Miskolc politikai szemete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik