Belföld

Jótékonyságra kellettek az ingyenbuszok

Az MSZP határozottan visszautasítja Regőczi "szemét mondatait".

Az MSZP a leghatározottabban visszautasítja “a Fidesz és a Magyar Nemzet közös lejárató kampányát”, amely Nyakó István közlése szerint szemenszedett hazugságokra, illetve gátlástalan csúsztatásokra épül. Az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján a lap Regőczi Miklóssal, a BKV volt vezérigazgató-helyettesével, a közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottjával készült interjúja kapcsán beszélt erről, hozzátéve: jogászokkal is megvizsgáltatják a szöveget.

Elmondta: még nem dőlt el, hogy a Regőczi Miklós által az interjúban megnevezett három szocialista politikus – azaz Lendvai Ildikó pártelnök, Lamperth Mónika elnökhelyettes, illetve Nyakó István – közül ki keres jogi úton is elégtételt.

Nyakó István a róla szóló állításokat “szemét mondatoknak” nevezte. Úgy fogalmazott: a nagy leleplezés az, hogy néhány alkalommal buszokat kértek kölcsön hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásához. Megjegyezte, évek óta segít és “nincs az a forint, amiért le ne hajolna, ha kell, akkor ingyenbuszokért is kuncsorog”. Kérdésre válaszolva közölte, a táboroztatások nem profitorientált módon működnek.

Ajánlott link:

Regőczi lerántja a leplet (FN.hu)
Demszky újra bíróságra megy (FN.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik