Belföld

BKV-ügy: iparszerű pénzlopás vagy sárdobálás

A Fidesz szerint ipari szintű volt a pénzlopás a BKV-nál.

A Fidesz szerint ma már senki nem vitathatja, hogy az MSZP és az SZDSZ “iparszerűen lopta ki a pénzt a BKV-ból”. Répássy Róbert frakcióvezető-helyettes arra reagált, hogy két napilapban is megszólalt Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese, aki azt mondta: az elmúlt húsz évben a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött.

Az MSZP ma végleg lebukott: a párt elnöke személyesen is részt vett a pénz kitalicskázásában – mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese. A korrupció és a közpénzek gátlástalan lenyúlása miatt sújtotta brutális megszorításokkal az embereket a kormány – summázta véleményét Répássy.

Az MSZP elnöke tagadta a Magyar Nemzetben vele kapcsolatban megjelenteket, amely szerint Regőczi Miklósnak az ő egyik ismerősét is el kellett helyeznie a BKV-nál. Lendvai Ildikó közleményt adott ki, amely szerint Regőczi Miklóst nem ismeri, egyetlen ismerőse sem dolgozik a BKV-nál vagy annak társaságainál. Mint írta: a lapot nem az igazság érdekelte, hanem a politikai botrány fokozása, az MSZP besározása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik