Belföld

Csapody nem indul függetlenként

Csapody Miklós, az MDF fővárosi képviselőjelöltje vasárnap este cáfolta azt a sajtóinformációt, hogy függetlenként indulna az országgyűlési választásokon. Arra a kérdésre viszont nem kívánt válaszolni, hogy visszalép-e hétfő délutánig.

A képviselőjelölt annak kapcsán szólalt meg, hogy az ATV híradója szerint Csapody Miklós úgy döntött, függetlenként indul.

Csapody közölte, hogy már kérte a televízió hírigazgatóját a hibaigazításra. A Népszabadság szombaton azt írta: Csapody Miklós, aki nem került fel egyik listára sem, a választmányi ülésen bejelentette, hogy „kiszáll”, ami azt is jelentheti, hogy az MDF nem tud budapesti listát állítani.

Csapody Miklós vasárnap este azt mondta, hogy nem lépett ki sehonnan. Úgy fogalmazott: „az MDF országgyűlési képviselője és képviselőjelöltje vagyok”. Arra a kérdésre, hogy visszalép-e hétfő délutánig, nem kívánt válaszolni.

Amennyiben a képviselőjelölt úgy dönt, hogy visszalép, akkor az MDF-nek mindössze hét képviselőjelöltje marad, aki tisztán MDF-es színekben indul a fővárosban, ez pedig kevés a budapesti listaállításhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik