Belföld

Toroczkai is hunniázott

A Hunnia Mozgalom politikai szárnyának irányítója Toroczkai László volt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Benkő György, az a százhalombattai vállalkozó, aki hagfelvételeket rögzített a Budaházy-csoport ügyében.

A napilap szerint az ő állításait bizonyítja Toroczkai László, “A Mi Magunk teljesítette küldetését” című 2007-es felhívása is. Ebben Toroczkai azt írja, hogy “szervezeti tevékenységemet továbbra is kizárólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban folytatom, míg a kormány és a rendszer megdöntésére alkalmas módszernek Hunniát, a párhuzamos Magyarország felépítését látom. Kérem ezért mindazokat, akik a Mi Magunk Mozgalomba jelentkeztek, hogy csatlakozzanak a Hunniához, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz”.

A lap szintén Benkőre hivatkozva arról is beszámolt, hogy a csoport Lendvai Ildikón kívül Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Molnár Lajos és Horváth Ágnes egykori egészségügyi miniszterek ellen is merényletet tervezett.

A Hunnia Mozgalom létezése nem volt titkos. A “párhuzamos Magyarország” felépítésének tervét nyíltan hirdette meg Toroczkai és Budaházy 2007-ben a Hősök terén, azonban a mozgalom tevékenységéről a nyilvánosság előtt nem sok látszott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik