Belföld

Megcsonkították a Fidesz plakátjait

Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést Sebestyén László, a Fidesz-KDNP Miskolc 4-es számú választókerületének képviselőjelöltje választási plakátok megrongálása miatt

A közlés szerint március 2-ára virradóra ismeretlen tettes(ek) több helyen számos kihelyezett plakátot távolítottak el, illetve rongáltak meg Miskolc több pontján.

A városi rendőrkapitánynak címzett feljelentés konkrétan felsorolja a helyeket, ahol megrongálták, átragasztották a plakátokat, táblákat. Amennyiben a tettes(ek) felkutatása nem lehetséges, azt kérnénk, hogy az ilyen jellegű cselekményeket igyekezzenek megelőzni – olvasható a feljelentésben.

Sebestyén László azt is közölte: “szomorú, hogy a közbiztonság hiánya egyre súlyosabb méreteket ölt és ilyen garázda jellegű cselekmények Miskolc forgalmas utcáin előfordulhatnak. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei elhatárolódnak attól, hogy a kampány ilyen irányt vegyen és hasonló dolgok megismétlődjenek, hiszen a tisztességes versengés elkötelezett hívei vagyunk.”

Sajnos úgy tűnik, vannak, akiknek semmi sem drága a politikában, a Fidesz képviselőjelöltjei viszont békés, nyugodt kampányt szeretnének – fogalmazott a képviselőjelölt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik