Belföld

Egymás mellett ünnepel az MSZP és a Fidesz

A Fidesz az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, az MSZP a Pilvax közben tartja ünnepi gyűlését március 15-én délután. A két rendezvény nemcsak egymás szomszédságában lesz, hanem egy időpontban is kezdődik.

A Magyar Szocialista Párt március 15-én a Pilvax közben, szabadtéren tartja meg a nemzeti ünnep tiszteletére rendezett országos nagygyűlését – áll a párt közleményében.
A Kammermayer Károly téren a Városház utca, a Pilvax köz és Gerlóczy utcák sarkán délután 3-kor kezdődik, beszédet mond Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

A Fidesz szintén délután e helytől nem messze, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és a Kossuth Lajos utcában tartja kampánynyitó nagygyűlését.

biztosítás

Az fn.hu megkereste a rendőrséget a két rendezvény biztosítása kapcsán. A BRFK későbbre ígért választ a kérdéseinkre.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója közölte: a rendezvény – amelyen beszédet mond majd Orbán Viktor Fidesz-elnök is – külsőségeiben visszafogott, alacsony költségvetésű lesz.

Nyitrai Zsolt emlékeztetett: a pártszövetség választási felkészülése március 15-ig tart, azután indul a kampányuk a nemzeti ünnepen délután három órakor kezdődő fővárosi rendezvénnyel. A kampánynyitóra több tízezer embert várnak – mondta.

Nyitrai azt is közölte,hogy már 1,7 millió ajánlószelvény van a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeinek birtokában, de a cél a kétmillió ajánlószelvény. A cédulák gyűjtése folytatódik – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik