Belföld

Mesterházy forgatókönyve a meglepetés

Egy demokratikus pártnak összefogni csak demokratikus párttal lehet, visszalépni egy demokratának csak olyan javára lehet, aki demokrata - jelentette ki Mesterházy Attila komáromi lakossági fórumán egy Jobbik-aktivista kérdésére, miszerint visszaléptetné-e jelöltjét az MSZP a Fidesz javára a választások második fordulójában.

“A Magyar Szocialista Párt az egyetlen olyan demokratikus párt, amely meg tudja védeni a baloldali, akár liberális értékeket, a jogállamot, a demokráciát, az emberi méltóságot és a magánélet szentségét. A Magyar Szocialista Párt egyedül készül a választásokra. A mi forgatókönyvünk az, hogy meglepetést fogunk okozni” – jelentette ki Mesterházy Attila a jórészt idősekből álló, közel 200 fős közönség előtt.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje rámutatott, hogy soha nem hallotta még a kérdést fordítva feltenni. Orbán Viktor szerint a magyar baloldal genetikailag úgy van kódolva, hogy amikor teheti, ráront a nemzetére, ezért várna a Fidesz elnökétől néhány egyenes mondatot az ügyben, hogy ezt a kérdést fel lehessen tenni – fogalmazott Mesterházy Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik