Belföld

Fagyállóval italoztak, egy férfi meghalt

Fagyállót ittak nyolcan a Debrecen melletti Sámsonkertben, ezért életveszélyes állapotban ápolják őket, viszont egyiküket már nem lehetett megmenteni.

Egy ember meghalt, hét súlyosan vagy életveszélyesen, egy pedig könnyebben megsérült azután, hogy fagyállót ittak a Debrecen melletti Sámsonkertben.

Kedden este egy eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit szállítottak el a mentők egy lakásból, ahol találtak két, rosszullétre panaszkodó nőt és egy férfit is. Kiderült, hogy valaki egy üveg szeszesitalt vitt nekik, amit közösen elfogyasztottak, de az italozás után rosszul lettek. Miután felmerült, hogy a kórházba került férfit megmérgezték, a többieket is beszállították.

Ezután a rendőrök rábukkantak arra a férfira is, aki az italt szerezte. Elmondta, hogy az üveget egy kukából szedte ki. Mivel ő is, és még négyen rosszullétről panaszkodtak, mindannyiukat kórházba szállították – ismertette Kelemen Éva Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa.

Később meghalt az a férfi, akit életveszélyes állapotban kezeltek. A többieket, súlyos vagy életveszélyes állapotban ápolják, van köztük olyan is, akinek jelenleg művesekezelésre van szüksége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik