Belföld

Megszűnhet a Sztár fM

Stílust és tulajdonost vált Miskolcon vasárnaptól a Sztár fM. Az fn.hu információja szerint Budapesten is hamarosan vége lehet a nosztalgiarádióként ismert adónak. A műsorszolgáltatás itt sem szűnik meg, csak más stílussal és gárdával megy tovább.

A kaposvári székhelyű N-Joy Média Kft. vette meg a miskolci Sztár fM rádiót üzemeltető céget. Dóra Zoltán ügyvezető igazgató lapunknak megerősítette, hogy november 1-től már ők irányítják a rádiót.

A néven egyelőre nem változtatnak, az oldies stílust azonban lecserélik, és mai slágereket sugároznak majd.

A régi zene kedvelőinek rossz hír, hogy Budapesten sem marad meg jelenlegi formájában a rádió. Piaci hírek szerint november közepén itt is változás lesz. Az, hogy ki szólhat a 102,1 Mhz-es frekvencián még nem lehet tudni.

A fővárosban hét éve indult el a Bridge FM helyén a Híd Rádió Rt adója, amit később bérbe adtak. A rádió műsorának zenei alapját kezdetben mulatós zenékkel is fűszerezték, ezt a stílust azonban száműzték, és maradtak a 60-as, 70-es évek legnagyobb slágerei.

Miskolcon a Nonstop Rádiót váltotta a Sztár fM. A Juventus érdekeltségébe tartozó adón ugyanazok a zenék szóltak, mint a pesti frekvencián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik