Belföld

Felfüggesztették a WABARD Biztosítót

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a WABARD Biztosító Zrt. KGFB, Casco, CMR és KÁF termékeinek terjesztését 2009. szeptember 25-i napjától visszavonásig felfüggeszti.

A biztosító a felfüggesztés időtartama alatt jogosult és köteles a meglévő állományának kezelésére, azonban szeptember 25-től új ajánlatot ezekre a módozatokra nem fogadhat be. Ez azt jelenti, hogy azon ajánlatok esetében, ahol az ajánlattétel dátuma legkésőbb szeptember 24-i, az ajánlat beérkezésének időpontjára tekintet nélkül befogadható, a szeptember 25-i vagy későbbi keltezési dátummal kelt ajánlatokat a biztosító a felfüggesztés időtartama alatt nem fogadhatja be – áll a biztosító lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A WABARD Biztosító Zrt. kifejti: társaságuk anyagi helyzete teljesen stabil: a tulajdonosok szeptember 17-én az alaptőkét további egymilliárd forinttal megemelték, így az 2 milliárd 966 millió forintra emelkedett. A károkat rendben és időben rendezik és fizetik, a meglévő ügyfeleiket kiszolgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik