Belföld

Kiraboltak egy pesti benzinkutat

Kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a VIII. kerületben, a Kerepesi úton szerda hajnalban - tájékoztatta a BRFK sajtóügyeletese az MTI-t.

Sass
Oszkár elmondta: egy ismeretlen férfi nem sokkal hajnali négy óra előtt
ment be a benzinkútra, ahol feltehetően fegyverrel, a bevételt
követelve megfenyegette az ott tartózkodó két alkalmazottat. A
bűncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt – tette hozzá.

A sajtóügyeletes közlése szerint a mintegy 170 centiméter magas, átlagos testalkatú tettes zöld baseballsapkát viselt.

A rendőrség az ügyben rablás miatt eljárást indított – mondta Sass Oszkár.

Benzinkútrablások Budapesten 2009-ben

Január 6. – A XX. kerületi Nagykőrösi úton rabolt ki egy benzinkutat egy, az arcát símaszkkal eltakaró fegyveres férfi. Lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt.
Február 12. – A IX. kerületi, Kén utcai benzinkutat kirabolta egy fiatal orvosi maszkos férfi.
Március 16. – A XVIII. kerületi Üllői út 738. alatti benzinkútnál egy – arcát sállal eltakaró – férfi megfenyegette az alkalmazottat, majd a kasszából kiemelt pénzzel eltávozott.
Március 18. – A III. kerületi Bécsi úton kiraboltak egy benzinkutat. A baseballsapkás, arcát sállal eltakaró elkövető egy fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette az eladót a bevétel átadására.
Április 7. – Az M3-as autópálya kivezető szakaszán lévő benzinkútnál egy férfi fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat, majd a bevétellel gyalogosan távozott.
Május 18. – A IV. kerületi Pozsonyi utcában egy 50 év körüli férfi fegyverrel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette a benzinkút három alkalmazottját.
Június 4. – A VIII. kerület Kerepesi úton lévő benzinkutat rabolta ki egy bukósisakot és napszemüveget viselő fegyveres férfi. Sérülés nem történt, lövés nem dördült el.
Június 11. – A XIV. kerületi Kacsóh Pongrác út egyik töltőállomásán egy maszkot viselő fegyveres férfi követelte a bevételt az alkalmazottaktól, majd azt megszerezve elmenekült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik