Belföld

A fehérvári kórházban keresték Sztojkát

A veszprémi gyilkosság miatt körözött Sztojka Ivánt keresve átkutatták Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Kórházat a rendőrök, de a gyanúsítottat nem találták meg.

Nagy erőkkel keresik (forrás: police.hu)

Nagy erőkkel keresik (forrás: police.hu)

A kutatásra azért került sor, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan lakossági bejelentést kapott, amely szerint a nemzetközi körözéssel keresett férfi Székesfehérváron van, s egy megadott típusú és rendszámú gépkocsival közlekedik.

Az autót a kórház közelében állították meg és vonták ellenőrzés alá, de Sztojka Iván nem volt a kocsiban. Az autóban ülő három férfit meghallgatták, de azok semmilyen érdemleges információval nem tudtak szolgálni a gyanúsított tartózkodási helyéről, s azt is tagadták, hogy a férfi a kocsiban tartózkodott volna.

A Bors információi szerint elképzelhető, hogy Sztojka Olaszországba szökött, ugyanis az enyingi banda lányokat futtat Olaszországban. Vélhetően ezért akart odamenekülni a már elfogott Raffael Sándor és Németh Győző is. A magyar rendőrök hamarosan felveszik a kapcsolatot az olasz kollégáikkal.

A rendőrség kedden egymillió forintos vérdíjat tűzött ki Sztojka Iván fejére, valamint nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik