Belföld

Álcázott kamerával lesik az utcalányokat

Győrött a rendőrség civilnek álcázott autóval követi az utcalányokat és ügyfeleiket, és fényképezőgéppel lesben várja az aktust - írta a Kisalföld keddi száma.

Horváth Csaba alezredes, győri rendőrkapitány elmondta: a hatóság napi szinten ellenőrzi azokat az utcákat, ahol az örömlányok megjelennek, és figyeli a közelmúltban felszerelt kamera által rögzített eseményeket is.

Viszont tettenérésre van szükség, ezért valamilyen civil, például tanulóvezetőnek álcázott autóval követik az ügyfél kocsijába ülő párt, akik általában valamelyik erdősáv felé tartanak. A fényképezőgép lesben áll, a fotó ugyanis bizonyító erejű.

Tavaly Győrött 26 eljárás indult 15 nővel szemben üzletszerű kéjelgés miatt. A rajtakapott prostituáltakat őrizetbe vették, a bíróság pedig átlagosan 15 napi elzárásra ítélte őket. Ezenfelül 70 eljárás indult az érintettekkel szemben valamilyen köztisztasági vagy éppen gyalogos szabálysértés miatt, és összesen 2 millió 340 ezer forint bírságot szabtak ki az örömlányokra – írta a Kisalföld.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik