Belföld

Pénzszállítót raboltak ki az Eurocenternél

Kiraboltak egy pénzszállítót szerda reggel Budapesten, egy III. kerületi bevásárlóközpontban - közölte a rendőrség. Az elkövető ismeretlen helyre távozott.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a bevásárlóközpontban egy ismeretlen férfi fegyverrel a kezében arra kényszerítette az egyik pénzszállító cég alkalmazottját, hogy a nála lévő pénzeszsákokat átadja neki.

Lövés nem dördült (Fotó: MTI)

Lövés nem dördült (Fotó: MTI)

Az alkalmazott a felszólításnak eleget tett, és néhány zsákot átadott a rablónak, aki ezután gyalogosan ismeretlen helyre távozott – közölte.

A rablás során személyi sérülés nem történt, lövés nem dördült el. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, a helyszínelés jelenleg is tart – tette hozzá.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa a Bécsi úti Eurocenter bevásárlóközpont környékén azt látta, hogy a főbejáratnál hat rendőrautó és három rendőrszállító busz áll, a főkaput lezárták ugyan, de a többi bejáraton keresztül be lehet jutni az épületbe. A mélygarázsból kiérkező autósokat átvizsgálták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik