Belföld

Tévévitán vitatkoznak a Ferencvárosban

Televíziós vitára hívta ki a ferencvárosi időközi parlamenti választás fideszes jelöltje, Bácskai János az MSZP színeiben induló Bánsághi Tamást. A szocialista jelölt nem is érti a fideszes javaslatot.

Bácskai János kezdeményezését azzal indokolta, hogy az MSZP-s jelölt a kampány során nem nagyon beszélt a programjáról, nem derült ki, mi az, amit tenni akar Ferencvárosért.

“Ezért én azt kérem az MSZP-s jelölttől, hogy ne bujkáljon tovább, és vitatkozzunk egyet, vitassuk meg, mit gondol a közéletről, a politika országos, fővárosi és kerületi szintjéről” – mondta a Fidesz-KDNP kerületi jelöltje.

“Megdöbbent Bácskai János azon nyilatkozata, hogy nem ismeri a programomat, több alkalommal is volt televíziós vita a ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltek között. Igen nagyfokú feledékenységet vagy szándékos félretájékoztatást kell feltételeznem a Fidesz képviselőjelöltjéről, hiszen minden párt jelöltje ott volt a IX. kerületi helyi televízióban tartott vitaműsorokon, valamint a Nap Kelte című műsorba is minden párt jelöltjét behívták, amit a Fideszen kívül a jelöltek el is fogadtak” – áll Bánsághi, a FigyelőNetnek eljuttatott közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik