Belföld

Kiállítják a felsőoktatást

Tízezer négyzetméteren, több mint száz kiállító várja a köz- és a felsőoktatás iránt érdeklődőket az Educatio kiállításon, január 23-24-én. A rendezvény azért lehet érdekes a felvételizőknek, mert egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőjével, illetve érdeklődhetnek az esélyeikről, a szakokról, az ösztöndíjakról vagy a kollégiumi elhelyezésről.

A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek vesznek részt. A szakmai programokon, előadásokon olyan intézmények, cégek és szakemberek mutatkoznak be, akik meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében.

A szervező Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. számít az diákok mellett, a szülőkre és tanárokra is. Az általános iskolásokat színes programokkal, érdekes oktatási és készségfejlesztő játékokkal, a nagyobbakat szórakoztató rendezvényekkel várják. Az eseményt az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatja, pénteken Arató Gergely államtitkár nyitja meg.

Tavaly több mint 200 kiállító, 40 ezer látogató, közel 3000 négyzetméter beépített standterület – tömören ezek jellemezték a legutóbbi kiállítást.

Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Időpont: 2009. január 23-24., 10-17 óráig
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Ajánlott videó

Olvasói sztorik