Belföld

Vasárnap hajnalban rekordhideg lesz

Csapadék kevés lesz a hétvégén, hidegből viszont annál több. Míg napközben nulla fok körül alakul a hőmérséklet, vasárnap hajnalra mínusz 12 fok is lehet.

Szombat délután az ország nagy részén általában gyengén, illetve közepesen felhős lesz az ég. Az Alföld középső, és keleti területein a mérsékelt szelet időnként élénk lökések kísérik. Csapadék nem várható. A hőmérséklet mínusz 2 és plusz 2 fok között lesz, de az erősen párás, foltokban ködös délkeleti területeken ennél hidegebb is lehet.

Éjjel északkelet felől tovább csökken a felhőzet, derült lesz az ég, hajnalra erősen párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Vasárnap reggelre ezért az idei tél eddigi leghidegebb, csípős hajnalára ébredhetünk. A derült, hóval fedett területeken, valamint az Északi-középhegység völgyeiben -10 fok alatt lesz a hőmérséklet. Vasárnap délelőtt várható hőmérséklet: -12, -4 °C.

Részletes előrejelzésért kattintson az FN időjárás oldalára!

Vasárnap délután többnyire gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Többórás napsütésre számíthatunk. Az északkeleti szél gyenge lesz. A hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de a tartósan párás, foltokban ködös területeken ez alatt alakulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik