Belföld

Gyürk vezeti a Fidesz kampányát

A Magyar Hírlap úgy tudja, a június elején sorra kerülő európai parlamenti választáson a Fidesz kampányának vezetője Gyürk András néppárti képviselő lesz, akit azonban még hivatalosan nem neveztek ki.

Amerikai, német, francia kampányszakértők jártak a Fidesznél az előző hónapokban és a párt szakértői is elutaztak az Egyesült Államokban – olvasható a lap szombati számában. A Magyar Hírlapnak egy fideszes szakértő azt mondta, hatalmas újdonságokkal nem találkoztak, de az újító ötleteket beépítik majd kampányukba.

A szakértő arról is beszámolt, hogy az USA-ban a vesztes republikánusok kampányából a mozgósítás terén tanultak sokat. Mint mondta, annak ellenére, hogy Bush elnök soha nem látott népszerűtlenségbe sodorta pártját, kiváló eredményt ért el John McCain. Ennek titka, hogy az aktivisták házról házra járva sikeresen tudták megszólítani a választókat.

A Magyar Hírlap úgy tudja, az előre hozott országgyűlési választásokra jelenleg kis esélyt látnak a Fidesz kampánystratégái, da ha mégis lenne előrehozott választás, azt valószínűleg az uniós voksolással egy időben tartanák meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik