Belföld

Hálózatot épít az MSZP

December 17-én kerül az MSZP budapesti párttanácsa elé a szocialisták új, 2020-ig szóló Budapest-terve - nyilatkozta a Népszavában Burány Sándor, az MSZP fővárosi szervezetének elnöke annak kapcsán, hogy a Közvetlen Kapcsolat Program (KKP) keretében kiegészítették a programot

A Közvetlen Kapcsolat Program (KKP) a szocialista párt most beinduló országos hálózatépítését megelőzően jött létre a budapesti elnökség kezdeményezésére. Burány Sándor szerint ez a program lehetőséget teremt arra, hogy a legkisebb “politikai egységtől” közvetlenül juthasson el az információ a párt budapesti vezetéséhez, illetve a pártvezetés is áttételek nélkül tudjon információt adni az önkormányzati képviselők számára.

A szocialisták új hálózatépítő programja, amelynek megvalósítását Lamperth Mónika elnöki kabinetvezető koordinálja, az egyéni országgyűlési választókerületekre épít. De Burány szerint Budapest ebből a szempontból speciális helyzetben van, ezért sikerült megállapodni arról, hogy itt nem az országos modellt, hanem az általuk kialakított “közvetlen kapcsolatot” tartják fenn a jövőben is – olvasható a lapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik