Belföld

Tél tábornok lecsapott – olvasóink szenzációs fotói

A szombaton beköszöntött havazásról, hóhelyzetről és hajnali fagyokról több FN Tudósító is beszámolt. Olvasói fotók a negyedik napja tartó havazásáról és a jégkristályba öltözött növényekről.

Az FN Tudósító (Mészáros Gábor) a hétfő délutáni-esti óriási fővárosi havazás pillanatait örökítette meg – amikor is 17 centiméter hó esett kedd hajnalig az észak-budai, illetve az észak-pesti területeken -, míg Henley a már latyakos, hókásás kedd reggelt.

Nézegessen fotókat a ővárosi havazásról!

Nézegessen fotókat a fővárosi havazásról!

(fotó: Mészáros Gábor)

Az FN Tudósító (Midor) egy érdekes természeti jelenségről küldött fotókat Székesfehérvárról. „Hatalmas hózivatar vonult át Fehérváron, estére az erős lehűlés jégpáncéllal vonta be az utakat, az éjszaka folyamán a friss porhavat elfújta a szél, helyenként furcsa alakzatokat hozva létre” – írta beszámolójában.

Nézegessen fotókat téli furcsaságokról!

Nézegessen fotókat téli furcsaságokról! (fotó: Midor)

Az első fővárosi havazásról is aktívan beszámoltak az FN Tudósítók: Kuvik a főváros külső kerületeiben és az Árpád hídon tapasztalt kisebb hóvihart, míg az FN Tudósító (Mészáros Gábor) Óbudán kapta lencsevégre az első havas reggelt.

Nézegesen jégvirágos fotókat somasoktól!

Nézegesen jégvirágos fotókat! (fotó: somasok)

Jégvirágok és jégkristályok – az FN Tudósító (somasok) pedig nem mulasztotta el megörökíteni az első, talaj menti faggyal beköszöntő reggelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik