Belföld

Jön a havas eső

Csütörtök délelőtt várhatóan -2, és 2 Celsius-fokra számíthatunk. Az ország északi részén délután havas eső is lehet.

Északon, északkeleten továbbra is erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt csak néha növekszik meg a felhőzet. Hajnaltól északkeleten szórványosan kisebb eső, a hegyekben havas eső, ill. átmenetileg hószállingózás is lehet. A mérsékelt délnyugati szél időnként megélénkül, északkeleten megerősödik.

Csütörtök délután 5, 11 Celsius-fokra számíthatunk. Északon, északkeleten erősen felhős vagy borult lesz az ég. Ezeken a területeken szórványosan, az Északi-középhegység keleti részén és az északkeleti határszélen többfelé kell esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre számítanunk. Másutt a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és legfeljebb egy-két helyen fordul elő jelentéktelen zápor. A délnyugati szél megélénkül, északkeleten megerősödik.

Az időjárásról bővebben az FN Időjárás oldalán olvashat.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.