Belföld

Baltával kergette el a betörőket Karsai

Karsai József MSZP-s képviselő velencei nyaralójában érte tetten a betörőket, akik először elmenekültek. Később azonban visszatértek, ekkor Battonya polgátmestere baltával kergette el őket.

Karsai József kedden délután érkezett Velencére a fővárosból, és észlelte, hogy házából csörömpölés hallatszik, s hogy valakik betörték a lakása bejárati ajtaját. Betérve észrevette, hogy kiforgatták bútorai fiókjait: azonnal értesítette a rendőröket, akik aztán kedden este 11 óráig vizsgálódtak a házában, majd megállapították, hogy nem tűnt el semmi.

A szocialista honatya, egyben Battonya első embere a rendőrök távozása után egy baltát vett maga mellé, mielőtt lefeküdt volna aludni. Hajnali fél ötkor ismét zajra lett figyelmes a lakásában. Akkor az emeletről baltával fenyegette meg a betörőket, aki elmenekültek. A képviselő az újabb magánlaksértésről is bejelentést tett az illetékes rendőrkapitányságnak.

Az ügyben a gárdonyi rendőrkapitányság folytatja a nyomozást – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Tart az adatgyűjtés, keresik a tanúkat, de a vizsgálat egyelőre nem járt eredménnyel. Arról, hogy ugyanazok a behatolók jártak-e mindkét napon a képviselő házában, megfelelő információ hiányában R. Szabó Ágnes jelenleg nem tudott tájékoztatást adni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik