Belföld

Bayer Zsolt kirúgását követelik

Nyílt zsidózás miatt kirúgatná a Magyar Hírlaptól Bayer Zsoltot az Élőlánc Magyarországért párt, ezt nyílt levélben írták meg a lap főszerkesztőjének.

„Nyílt levél Stefka Istvánnak, a Magyar Hírlap főszerkesztőjének.

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Bayer Zsolt az Önök lapjában ‘A lepke szárnya’ címmel hazug, gyűlölködő cikket tett közzé, amelyben a gazdasági világválságért a zsidókat teszi felelőssé. Ez az írás a válság valódi természetének elleplezésén kívül kizárólag az antiszemita indulatok felkorbácsolására alkalmas. A Magyar Hírlap főmunkatársa nem először teszi meg ezt a szolgálatot politikai ellenfeleinek, akik gyakran hangoztatják, hogy az ellenzék fajgyűlölő, alsójobboldali elemekkel is kész az együttműködésre.
Ezért felszólítjuk Önt: távolítsa el a szégyenletes cikk íróját a laptól. Az Élőlánc Magyarországért minden alkalmat megragad, hogy az úgynevezett szabadkereskedelmi világrend és a nemzetközi pénzipar kártékony működését leleplezze. Éppen ezért kötelességünk tiltakozni minden kísérlet ellen, amely a globalizációkritikát meghamisítja, gonosz előítéletek szolgálatába állítja.

Az Élőlánc Magyarországért elnöksége nevében:
Lányi András”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik