Belföld

Megtámadták Szilvásy nyaralóját?

Égési nyomokat találtak egy lesencefalui nyaralón, z épületben senki sem tartózkodott. Az ügyben rongálás miatt indult nyomozás - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője. A hírTv értesülése szerint a nyaraló a titkosszolgálati miniszteré.

Bartha László, Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője egyelőre további részleteket nem közölt és nem erősítette meg a hírTv-nek azt az értesülését sem, miszerint Szilvásy György – titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter – lesencei nyaralóját érte támadás az éjszaka.

“Jelenlegi adatok szerint a bűncselekményt szeptember 3-án a hajnali órákban követték el, ismeretlen gyúlékony anyag felhasználásával” – olvasható a rendőrség közleményében. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, rongálás bűncselekménye miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A hírTv információja szerint a nyaraló Szilvásy György, titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteré. Ezt a rendőrség nem erősítette meg. A hírTv értesülése szerint a helyszínelés idejére nemcsak az épület környékét, hanem a települést is lezárták, oda csak a helyi lakosok juthatnak be. Robbanás történhetett, mivel a nyaralóval szemközti ház fala is megrepedt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik