Belföld

Helmeczy beperli a Hír Tv-t

Beperli a Hír TV-t Helmeczy László ügyvéd, aki úgy fogalmazott, hogy jogerős bírósági ítélet alapján kell majd bocsánatot kérnie a televíziónak azért, mert valótlant állított a megbízóiról és róla.

Elmondta, hogy kedden bemutatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyészségen azt a hangfelvételt, amely véleménye szerint bizonyítja, hogy időrendi eltérés van a Hír TV által bejátszott drogtörténet és a valóságban lejátszódott események között. A vágatlan felvétel ugyanis azt támasztja alá, hogy ő csak néhány héttel azután beszélt a drogdílerként elhíresült Baráth Miklóssal, hogy a Hír Tv munkatársai feljelentést tettek az ügyben – hangsúlyozta.

Az ügyvéd cáfolta, hogy bárkinek is ajánlott volna másfél millió forintot a televízió két munkatársának ellehetetlenítésére.
Állítása szerint a Hír TV Célpont című műsorában “összevágták”, “manipulálták” az ő mondatait, és ami így elhangzott, az “szemenszedett hazugság”.

Úgy fogalmazott, hogy Baráth Miklós a Hír TV érdekeiben eljárt személy, aki most már maga is elismerte, hogy a drogsztorit nem Helmeczy és a megbízói találták ki, és azt is elismerte, hogy őt a “Hír tévések technikázták be”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik