Belföld

Olcsóbban parkolhatunk Ferihegyen

A Budapest Airport (BA) a nyári csúcsszezonra tekintettel jelentősen csökkenti a hosszú távú parkolás díjait a Ferihegyi repülőtéren - közölte a társaság csütörtökön.

A június 13-tól érvényes új parkolási tarifatáblázat szerint az egynapos parkolás 4.000 forintról 2.500 forintra, a három napos 10.000 forintról 6.200 forintra változik, 8 nap után pedig 9.500 forintot kell fizetni.

A BA négy különböző parkolási lehetőséget kínál. A terminál bejáratánál található gyorsparkoló várja azokat, akik maximum egy órát kívánnak a repülőtéren tölteni. Két-három órás parkolásra szolgál az épülettől száz méterre lévő rövid távú parkoló, a hosszú távú parkoló mellett pedig még egy őrzött parkoló is az utasok rendelkezésére áll.

Az új árszabás miatt már a három órát meghaladó tartózkodás esetén is érdemes igénybe venni a hosszú távú parkolót, hiszen kedvezőbb árakat kínál, mint a rövid távú.A ferihegyi repülőtér hivatalos honlapján (www.bud.hu) az utasok egy parkoló kalkulátor program segítségével ellenőrizhetik, hogy melyik számukra a legkedvezőbb tarifa.

A ferihegyi repülőtéren összesen 2.533 parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére, ezek közül 234 őrzött parkolóhely.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik