Belföld

Kizuhant a negyedikről egy betörő

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 14 éves tolvaj Nyíregyházán, miután kizuhant a negyedik emeleti ablakból, ahová a házigazda elől mászott ki.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint a fiú még szombatra virradóra ment be egy lakásba, s a zajra felébredő házigazda azt gondolta, hogy a hasonló korú gyermeke érkezett haza – mondta Fülöp Gergely.

Hozzátette: az apa bement a szobába, erre tolvaj kimászott a negyedik emeleti lakás ablakába. A házigazda azt hitte, hogy a saját fia ki akar ugrani, megpróbálta visszahúzni, de a kamasz lezuhant a járdára.

A riasztott mentőkkel a férfi a kórházba is elkísérte a súlyos sérültet, s csak ott, később vette észre, hogy nem az ő gyermekét tolják ki a műtőből, amikor meglátta a tetoválásokat az operált fiú vállán.

A szóvivő hozzátette: a rendőrök kérdésére a férfi azt mondta, hogy a lakásban és a ház előtt sötét volt, így alig látta a fiú arcát, aki nagyon hasonlított a gyermekére. Az ablakon kizuhant fiatalnál, akit állapota miatt még nem lehetett kihallgatni, találták négy, a lakásból származó karórát és egy mobiltelefont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik