Belföld

Kiszámíthatatlan marad az idő

Szerdán is esőre, záporokra kell számítani, a hőmérséklet 14-17 fok körül alakul. Csütörtökön csapadékmentes, napsütéses lesz az idő.

Erősen felhős, borult lesz a reggel, az ország nagy részén számíthatunk ismétlődő esőre, záporokra. Helyenként ködfoltok is kialakulhatnak, az északnyugati irányú szél mérsékelt lesz – írja az Időkép.hu. A legalacsonyabb reggeli hőmérséklet 7 és 9 Celsius-fok között alakul. Délután a többször erősen megnövekvő felhőzetből elszórtan várható zápor, zivatar.

Az északi, északkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökésekre is számítani lehet. A legmagasabb nappali hőmérsékletek 14 és 17 fok lesz. Csütörtök reggel változóan felhős idő várható, a déli határszélen egy-egy zápor még előfordulhat. Az északi, északkeleti irányú légmozgás mérsékelt lesz, keleten élénkebb lökésekkel.

A legalacsonyabb hőmérséklet kora hajnalban 4 és 7 fok között alakul. Napközben már leginkább a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem várható. Mérséklődik az északi, északkeleti légmozgás, a legmelegebb órákban 11 és 17 Celsius-fok közötti maximumhőmérséklet valószínű.

Távolabbi előrejelzésért kattintson a FigyelőNet Időjárás oldalára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik