Belföld

Kuncze a Tóparkot választotta

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke márciustól a Törökbálint és Biatorbágy között megépülő Tópark-projekt felügyelő bizottságának elnöke lett.

A tervei szerint a politikától végérvényesen csak 2010-ben vonul vissza az SZDSZ volt elnöke, aki márciustól visszatért eredeti mérnöki végzettségéhez – adta ki közleményében a beruházó, BIA Zrt.

Kuncze ezzel választ adott arra a találgatásra, amelyet még Kóka János jelenlegi liberális pártelnök indított el, amikor múlt csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy már 2007-ben is igyekezett meggyőzni Kuncze Gábort a folytatásról, hiszen az SZDSZ-nek továbbra is szüksége volna az ő higgadtságára és politikai tapasztalatára, ezért igyekszem most meggyőzni arról, hogy térjen vissza.

Fodor Gábor, aki tavaly tavasszal alulmaradt Kóka Jánossal szemben a párt elnökválasztásán, nem akarta kommentálni a bejelentést. Múlt csütörtökön a www.szdszesek.blog.hu oldalon “Kuncze, Come back!” címmel aláírásgyűjtés vette kezdetét, amelynek szervezői arra kérték az embereket, hogy egy elektronikus levél elküldésével jelezzék támogatásukat.

Deutsche General Bau, amelynek tagja a BIA, 2006-ban nyerte el a
Tópark-projekt első fejlesztési ütemén belül kialakításra kerülő nettó
70 ezer négyzetméter alapterületű irodapark és nettó 107 ezer
négyzetméter alapterületű bevásárlóközpont generál-kivitelezési
feladatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik