Belföld

Nem bénult meg a város

Nem sokkal fél nyolc után folyamatosan lehet haladni a Budapestre bevezető utakon és a belváros útjain. Nyolc előtt csökkent a zsúfoltság, egyre enyhébb a forgalom.

A legfrissebb jelentés szerint továbbra is lassabb haladásra kell számítani a Margit hídon Buda felé, a Budai alsó rakparton a Lágymányosi hídtól észak felé és a Margit híd közelében, a Belvárosban pedig a Roosevelt tér és az Astoria környékén. Az Oktogon csomópontja jól járható, szintén folyamatos a haladás a Nyugati téren, valamint a Ferenciek tere és az Erzsébet híd is járható.

A Fővinform 7.15-ös jelentése még arról szólt, hogy erős forgalomban, lassan lehet haladni a bevezető utakon, így a Budaörsi úton, a Kerepesi úton, a Soroksári úton, az Üllői úton, az M3-as autópálya fővárosi szakaszán. Szintén lassan haladnak az autósok a Szerémi út-Lágymányosi híd és a Petőfi híd-Ferenc körút útvonalon, a Budai alsó rakparton a Lágymányosi hídtól észak felé és a Margit híd közelében.

Ugyancsak lassú volt a forgalom a Pesti alsó rakparton déli irányban, valamint a Moszkva térhez és a Szent Gellért térhez vezető utakon, a belvárosban a Roosevelt tér és az Astoria környékén. A 7.40-es összefoglaló szerint viszont már csökkent a forgalom, és folyamatosan lehet haladni a bevezető utakon.

Szemtanúja volt a közlekedési káosznak? Fotót, videót készített, beszámolót írt? Töltse fel az FN Tudósítóra, ahol az olvasók írják az újságot, vagy küldje be hozzánk e-mailen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik