Belföld

Diákok fajtalankodtak egy kisfiúval?

Fajtalankodásra kényszerítettek nagyobb társai egy tizenegy éves kisfiút az igali speciális iskola és kollégiumban; legalábbis ezt állítja a fiú, akinek szülei feljelentést tettek a rendőrségen - írja a csütörtöki Somogyi Hírlap.

A megyei lapnak nyilatkozó anya azt mondta, a fiú egy januári napon zaklatottan érkezett haza Büssübe az igali kollégiumból, szinte azonnal azt kezdte mesélni, hogy a nagyobbak – négy tizenhat-tizenhét éves fiú – mit műveltek egy hétéves kis társukkal. Aztán az is kibukott belőle: vele is ugyanezt tették…

A gyerek elmondása szerint egy hétéves társával együtt a négy fiú a vécébe vitte őket, ahol meztelenre kellett vetkőzniük, és veréssel, fenyegetéssel fajtalankodásra vették rá őket. A fiú szerint még egy kést is a torkukhoz szorítottak, és azt mondták: ha bárkinek beszélnek a történtekről, megölik őket. Az eset többször is megismétlődött.

A fiú szülei azonnal feljelentést tettek a rendőrségen.
Pincsuk Zsuzsanna igazgatóhelyettes azt mondta: a vizsgálat lezárultáig nem tudnak mit mondani, hiszen ők sem tudnak részleteket, még azt sem tudják pontosan, kiket érinthet az ügy.

A rendőrség a nyomozás érdekeire és az ügy meglehetősen kényes jellegére tekintettel egyelőre nem nyilatkozik – olvasható a megyei napilapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik