Belföld

Megvertek egy gázoló sofőrt és utasát

Megvertek egy sofőrt és utasát Nyírkátán; a gépkocsivezető autójával elsodort egy hároméves gyermeket a településen - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszínre riasztott mátészalkai mentők tájékoztatása szerint az elütött kisfiú és a megvert felnőttek könnyű sérüléseket szenvedtek. A területileg illetékes mátészalkai rendőrkapitányság vizsgálatot indított a baleset körülményeinek tisztázására, míg a gyermek verekedő rokonait csoportos garázdaság miatt előállították.

Varga Gábor, a mátészalkai mentőállomás ügyeletvezetője a távirati iroda munkatársának érdeklődésére elmondta: az elütött kisfiú az első orvosi vizsgálat szerint könnyebb agyrázkódást szenvedett, eszméletét nem veszítette el.

A megvert sofőr ugyancsak könnyű sebekkel úszta meg a bántalmazást, s őt szintén a mátészalkai kórházba szállították ellátásra. A mentők a gázoló kocsi bántalmazott utasát a helyszínen látták el.

Fülöp Gergely rendőrségi szóvivő az előállított verekedőkről azt közölte, hogy kedden délután két embert hallgattak ki, s a megindult eljárás során tisztázódik majd, hányan lesznek azok, akiket csoportos garázdaságért felelősségre vonnak az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik