Belföld

Bramac Naptető – a gazdaságos és környezetbarát otthonok szimbóluma (X)

Régóta tudjuk, hogy a fosszilis energiaforrások nem csak drágák és környezetszennyezőek, de készleteik néhány évtized leforgása alatt teljesen kimerülnek. Hasonlóképpen nem új keletű a felismerés, hogy legolcsóbb és leginkább környezetbarát alternatívájuk: a napenergia.

A Nap immár 5 milliárd éve látja el bolygónkat éltető energiájával. Ma már pontosan tudjuk, hogy szerepe nem csak az élhető klíma biztosításához és a növények fotoszintéziséhez nélkülözhetetlen, de nagymértékben befolyásolja aktuális hangulatunkat is. Minél többet süt a Nap, annál jobb a kedvünk! És ha még spórolhatunk is a segítségével…


Bramac Naptető – a gazdaságos és környezetbarát otthonok szimbóluma (X) 1


„Napfürdő” a lakásban

A Bramac Naptető korszerű technológiája révén garantálja az optimális napenergia-kihasználást: segítségével nem csak melegvizet állíthatunk elő, de fűtés-kiegészítésként használva biztosíthatjuk az otthon melegét is. A Bramac napkollektorok 4, 6, 8 és 10 m2-es kivitelben kaphatók, így minden család a saját energiaszükségleteihez igazodó méretűt választhat (személyenként optimálisan 1,5 m2-es kollektorfelülettel kell számolni). A Bramac megoldása révén a csatlakozócsövek a padlástérbe kerülnek, ezáltal a kollektorok közvetlenül a tető síkjába süllyeszthetők. Így nem csak egy időtálló megoldás birtokába kerülünk, de esztétikusabb fedésképet is kapunk.


Bramac Naptető – a gazdaságos és környezetbarát otthonok szimbóluma (X) 2




Jövőbiztos befektetés

A Bramac Naptető új építésű házra és már meglévő tetőre egyaránt felszerelhető.

Bramac Naptető – a gazdaságos és környezetbarát otthonok szimbóluma (X) 3

Mivel a Bramac – a megrendelt méretben –, minden tetőhöz illeszkedő bronzszínű burkolókerettel előreszerelve szállítja napkollektorait, a felszerelés könnyen és gyorsan elvégezhető. A külső elemeket a szélsőséges időjárás hatásaitól 4 mm vastag edzett üveg védi, ráadásul a Bramac minden Naptetőre 10 év garanciát is vállal. A Bramac Naptető tehát egyszeri, de egy életre szóló befektetés. Befektetés mely minden nap Önért és környezete tisztaságáért dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik