Belföld

A FigyelőNet mobilon

A FigyelőNet mobilon is elérhető friss hírekkel és hasznos szolgáltatásokkal. Az fn.hu/m címen elérhető oldal gyorsan begépelhető, mobil szélessáv nélkül is gyorsan letöltődik és régebbi, kisméretű képernyőkön is olvasható.

ÚJ! Ha SMS-t küld a megadott számra, gépelni sem kell, elküldjük a mobil FN linkjét válaszüzenetben!

Olvassa a FigyelőNet friss híreit mobiltelefonon is bárhol, bármikor!

1. Küldje az FN szót a 0620/9000777-es alapdíjas számra, és válaszüzenetben elküldjük a mobil FN linkjét a telefonjára.

2. Kattintson a válaszüzenetben a linkre és már olvashatja is friss híreinket.

3. Első böngészése alkalmával mentse el telefonja könyvjelzőjébe a mobil FN linkjét, így bármikor használhatja szolgáltatásunkat.

Figyelem, a mobil FN használatához működő wap-kapcsolat szükséges!

Hiba esetén hívja ügyfélszolgálatunkat. Hétköznapokon reggel 9 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 9 óra között üzenetközponttal állunk az Önök rendelkezésére a 06 1 345 2694-as telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az sanoma@asp4mobile.hu email címen.


Az FN mobil hírek a FigyelőNet legfrissebb tartalmát mutatja, a címlapon egyből megjelenik a dátum, a névnap, az időjárás, a 4 legfrissebb hír, a szolgáltatások és rovatok közvetlen elérhetősége.

Az FN mobilon a legfontosabb hírek mellett a belföld, külföld, üzlet, sport és magazin rovatok tartalmai olvashatók. A cikkcímekre való kattintásnál a gyors letöltés érdekében csak a cikk első része jelenik meg, ezek elolvasását követően letölthető a teljes cikk is.

Az időjárás szolgáltatás az aktuális nap hőmérsékletét és előrejelzését tartalmazza, valamint a rákövetkező 4 nap várható időjárását.

A tőzsde szolgáltatás mutatja meg a BUX legutóbbi időszakának 5 legjobban és 5 legrosszabbul teljesítő papírját, növekedési vagy csökkenési százalékmértéküket.

A devizaárfolyam szolgáltatással megtekinthetők az euró, a dollár, a svájci frank és font árfolyamai.

Az fn.hu/Itthon/2006/12/04/Itthon/2006/12/04/m címen elérhető FN mobil oldalak könnyedén navigálhatóak, gyors letölésük révén a lehető legkényelmesebben mutatják az aktuális információkat – bárhol és bármikor, mobilon. Üsse be és mentse le mobiltelefonja internet-böngészőjébe az fn.hu/Itthon/2006/12/04/Itthon/2006/12/04/m címet most!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik