Belföld

Suttogó propagandával buktatna kormányt a Fidesz

Sokat vár a pártelnökség a fideszes aktivistáktól. Azt szeretnék, ha suttogó propagandával segítenék Gyurcsány Ferenc és kormánya lejáratását, megbuktatását – írta a Népszava.

A lap információi szerint még a fideszesek sem tudják pontosan, milyen módszerekkel támadják majd a miniszterelnököt és a kormányt a szociális népszavazás kampányában. Egyelőre azt sem tudni, léteznek-e újabb hangfelvételek, rejtett kamerával készült filmek, vagy a már megszokott „lemezeket koptatja” tovább a párt – írta a Népszava. A lap úgy tudja, az aktivistákat suttogó propagandára, lejáratásra biztatják.

Tarlós István, a kampány politikai irányítója vidéki útjainak állomásain jelenleg a 2006-os miniszterelnök-jelölti vita részleteit eleveníti fel és próbálja igazolni az akkori ellenzéki álláspontot. A Népszava értesülései szerint Orbán Viktor, a Fidesz elnöke ettől tovább akar menni, az azonban kérdéses, „mit húz elő a kalapjából”, azt még a pártban sem sejtik.

A lap úgy tudja: a Fidesz elnöksége sokat vár az aktivistáktól. Szeretnék, ha azok akár úgynevezett suttogó propagandával haragítanák az embereket a miniszterelnökre. Orbán számára ugyanis Gyurcsány Ferenc megbuktatása a legfontosabb cél – írta a Népszava.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik