Belföld

Kromofággal öntötték le fóti képviselők autóit

Nagy értékű károkozás vétségében tett rendőrségi feljelentést Fót alpolgármestere szerdán, miután az önkormányzati ülés végén az épület előtt parkoló kocsiját kromofággal leöntve találta, s hasonló kár érte fideszes képviselőtársát is.

Fábry Béla, a Pest megyei város szocialista alpolgármestere elmondta: a késő estig tartó ülés után a parkolóban lévő kocsiját megrongálva találta. A közelben állt Móczár Béláné, a helyi képviselő-testület fideszes vezetőjének autója is, amit szintén kromofággal öntöttek le az egyelőre ismeretlen tettesek.


Az alpolgármester azonnal jelentette az esetet a dunakeszi rendőrkapitányságnak, amelynek munkatársai a helyszínen vizsgálódtak.


Az alpolgármester gyanúja szerint politikai, gazdasági indíttatás rejlik a cselekmény mögött. Ugyanis a képviselő-testület nagy viták közepette a közelmúltban megszavazta egy 300 millió forintba kerülő egészségügyi központ megépítését, ami gazdasági érdekeket sérthet, a központ felépítését a helyi MSZP és a helyi Fidesz is egyaránt támogatja – utalt rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik