Belföld

Elfogták a fegyveres patikarablót

Elfogták azt a sorozatrablót, aki tavaly november 29-e és december 28-a között hat gyógyszertárból – feltehetően fegyverrel – szerezte meg, vagy próbálta megszerezni a bevételt – olvasható a BRFK közleményében.

Az Országos Rendőr-főkapitányság honlapjára feltett közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói még hétfőn érték tetten és fogták el a rablót.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves, budapesti férfi a XIII. kerületi Váci úton található két gyógyszertárból, illetve a III. kerületi Ágoston utcában lévőből összesen 211 ezer forintot tulajdonított el. A férfi továbbá két patikából az ott tartózkodó alkalmazottak ellenállása miatt üres kézzel távozott – áll a közleményben.

A nyomozók bűnügyi akciót szerveztek az akkor még ismeretlen tettes elfogása érdekében, melynek során a XIII. kerületben, a Gömb utcában található egyik gyógyszertárban – melyet megkísérelt kirabolni – tetten érték és elfogták. Lövés és személyi sérülés egyik bűncselekmény elkövetése során sem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik