Belföld

Viadalokra nevelt kutyák ölhették meg Dominikot

Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendőrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után - írta pénteken a Népszabadság.

A gyilkos ebeket a tragédiát követő napokban eladták vagy elajándékozták a szülők. Feltételezések szerint a tragédia szálai az illegális kutyaviadalok világába vezetnek. Gondatlan emberöléssel gyanúsítja a BRFK a múlt nyáron a család harci kutyái által halálra sebzett két és fél éves Takács Dominik szüleit – olvasható a lapban.

A Népszabadság értesülését megerősítette Fridman Róbert, Dominik édesanyjának ügyvédje, aki elmondta: az új minősítés ellen – az eljárás kezdetén még kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították az anyát – panasszal éltek az ügyészségen.

A BRFK illetékese annyit mondott: még tart a nyomozás. Nem hagyott kétséget azonban afelől, hogy a rendőrség nem hisz a szülőknek. Szerintük a kisfiú nem akkor halt meg, és nem azok a harci kutyák sebezték halálra, ahogy azt a szülők a holttest exhumálása után elmondták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik