Belföld

Megtámadták Csintalan Sándort

Lakásának mélygarázsában megtámadták Csintalan Sándort, a HírTV műsorvezetőjét, volt szocialista országgyűlési képviselőt. Súlyosabb sérülései nincsenek.

A HírTV internetes oldala szerint a műsorvezetőre négy ismertelen férfi támadt ólmosbotokkal. A a brutális támadás során Csintalan súlyos sérüléseket szenvedett a kezén és a fején. A sérültet a mentők azonnal kórházba szállították. A helyszínre érkező rendőrök megkezdték a helyszínelést és a tanúk felkutatását – olvasható a HírTV honlapján.

A támadás tényét az MTI-nek megerősítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Csintalan Sándort az MTI-nek nem sikerült elérnie.

Az MTI úgy tudja, hogy az Állami Egészségügyi Központba szállították Csintalan Sándort. A vizsgálatok szerint zúzódásos sérüléseket szenvedett, a koponya CT-je negatív volt, tehát – ellentétben a HírTV információival – súlyosabb sérülései nincsenek. A műsorvezetőt reggelig megfigyelésre benntartják a kórházban.

A műsorvezetőt az elmúlt napokban sorozatosan bírálta a kuruc.info nevű külföldi szerverről működtetett honlap. Emellett a budapesti utcai rendbontásokban vezető szerepet játszó Budaházy György és Toroczkai László a múlt pénteken közleményben jelentette be, hogy beperlik Csintalan Sándort, aki “minden eddigi határon túlment” a velük szembeni “mocskolódásban”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik