Belföld

Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu

Egyedi megközelítésével teljesen új színt jelent hazánkban a potenciazavarral foglalkozó oldalak között a narancssarga.hu. Gyógyszerközpontú hozzáállás helyett olyan emberközpontúsággal találkozunk, mely kizárólag az érintettekre koncentrál, beleértve ebbe azokat a nőket is, akik partnerükön szeretnének segíteni.












Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 1


Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 2
Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 3

Az oldal gyakorlatilag kézen fogva vezeti a látogatót a probléma helyes felismerésétől egészen a személyesen neki legmegfelelőbb megoldásig. A felhasználók így egy interaktív problémamegoldó folyamat részesei lehetnek, ahelyett hogy egy gyógyszerszagú prospektust lapozgatnának. Külön figyelmet érdemel, hogy kifejezetten nőknek szóló tartalmak is vannak. Róluk eddig mintha mindenki megfeledkezett volna.

Első lépésben tehát – legyen az illető nő vagy férfi – mindenki meggyőződhet arról, hogy valójában ezzel a problémával küszködik-e. Ez rendkívül fontos, hiszen a potenciazavarnak számos fokozata létezik, és a témát körülvevő tabuhangulat miatt sokan tévesztik össze az egyéb bajokat a valós potenciazavarral.

A teszt kitöltése után a felhasználó egy személyre szabott ajánlót kap az oldalon található megoldások széles skálájából. Ezek közül a legnagyobb hangsúlyt arra helyezték, hogy mit tehet meg egy pár közösen, és kiemelt fontossággal kezelik a férfi és nő közötti kommunikációt, hiszen a probléma közös, és mindkét felet ugyanúgy érinti. Sajnos legtöbb esetben a hiányos kommunikáció miatt mindkét fél magában kezdi el keresni a hibát, ami gyakran a kapcsolat megromlásához vezet. Éppen ezért az oldal párkapcsolati tanácsadó szekcióval is rendelkezik, ezzel is kiemelve, hogy a gyógyulás első számú ellenségének a partnerek közötti hallgatást jelöli meg.













Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 1


Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 2
Régi színekben, de új köntösben a narancssarga.hu 3


Mielőtt a pár az online orvosi szakértőhöz fordulna – az oldal tanácsa szerint lehetőleg közösen – számos olyan intim tanácsot is kap, amivel megfűszerezhetik szexuális életüket, meghittebbé tehetik a pillanatot, hiszen sok esetben már ez is megoldhatja a problémát.

A közösségi szekcióban minden érintett erőt meríthet a hasonló problémákkal küszködők beszámolóiból, történeteiből, és megismerheti hogy az ellenkező nem tagjai, hogyan vélekednek a problémáról. Ez egy olyan eszköz, amivel minden tévhit és babona eloszlatható, és végre minden férfi rájöhet arra, hogy a nők elsősorban magukban keresik a hibát az ilyen szituációkban.

A narancssarga.hu tehát végre olyan szellemben áll a potenciazavar témájához, ami egyben a gyógyulás céljával is összhangban van: összehozza a nőket és a férfiakat, hiszen nem egyéni problémáról van szó.

Ahogy a nyitóoldal mondja: „A probléma közös. Örülünk, hogy erre jár.”

Mi is örülünk, hogy erre járhatunk.

http://www.narancssarga.hu



Ajánlott videó

Olvasói sztorik