Belföld

A pillanat varázsa az Interneten

Stressz, munkahelyi gondok, kimerültség. A potenciazavarnak számtalan oka lehet, amire nem feltétlenül az orvos vagy valami csodaszer a megoldás. A legegyszerűbb gyógykezelés otthon várja a rászorulókat, és váratlan módon az Interneten kaphatunk választ, akár a férfi, akár a női oldalról szembesülünk a problémával.












A pillanat varázsa az Interneten 1


A pillanat varázsa az Interneten 2
A pillanat varázsa az Interneten 3

A narancssarga.hu szerint a párnak közösen kell tennie azért, hogy áthidalják a potenciazavar okozta gondjaikat, és erre a legmegfelelőbb, ha a mindennapok rohanásából kizökkenve egy kis időt szakítanak rá, hogy varázslatosabbá tegyék az együtt eltöltött órákat, intimebbé tegyék a pillanatot.

Természetesen ebben az esetben is igaz, hogy nincs új a nap alatt, hiszen elég visszanyúlni azokhoz a módszerekhez, amiket már évszázadokkal ezelőtt használtak a párok, de valamiért mégis feledésbe merültek nagyanyáink idejében. Szerencsére ma már ismét köztudott tény, hogy bizonyos ételek és illatok vágykeltő hatásúak, serkentik a vérkeringést és beindítják a nemi hormonok működését.

A borsmentából és a petrezselyemből készített teák például fokozzák a férfiak állóképességét, és képesek elnyújtani az intim együttlétet, míg a csokoládé, a szerecsendió, a méz, az osztriga, a gránátalma vagy a ginszenggyökér vágykeltő illetve energetizáló hatásuk miatt segítenek a megfelelő hangulat kialakulásában.

Az atmoszféra megteremtésében a különböző illatok is segíthetik a párokat. A muskotályzsálya aromája oldja a férfit lebilincselő gátlásokat és félelmeket, azok a nők pedig, akik rózsaolajat használnak, nemcsak párjukra hatnak, hanem saját magukat is szebbnek és kívánatosabbnak érzik az illat hatására felszabaduló boldogsághormonnak köszönhetően.













A pillanat varázsa az Interneten 1


A pillanat varázsa az Interneten 2
A pillanat varázsa az Interneten 3



A nőkről most sem feledkezik meg a narancssarga.hu. Külön kiemeli annak fontosságát és hasznát, hogy a nők is kezdeményezhetnek. Azon túl, hogy a férfiak is szívesen fogadják az ilyen közeledést, mert férfiasságuk bizonyítékát látják benne, a nőknek is fontos, hogy érezzék, milyen vágyakat képesek ébreszteni partnerükben. Nem szabad elfelejteni ugyanis, hogy a potenciazavarral küszködő párok esetében mindkét fél önbizalma csorbát szenved, és a gyógyulás csak akkor lehetséges, ha mindkettejükben helyreáll egy helyes szexuális énkép.

Ez okból az oldal további tanácsokat ad a nőknek, arra vonatkozóan, hogyan ébreszthetik fel kedvesük szunnyadó vágyait. Először is felhívja a figyelmet a szavak és hangok hatalmára, hiszen a szerelmes suttogások és erotikus hangok legalább annyira hatékony és biztonságérzetet keltő afrodiziákumok, mint a lágy érintés, a meghitt ölelés vagy a simogatás. Érdemes időt szentelni az ilyen apróságokra, lassan haladni és belátni, hogy a pár csak akkor fog igazán lemaradni valamiről, ha türelmetlenül és frusztráltan kapkod.

Mostantól az Interneten bármelyik pár felfedezheti magának a pillanat varázsát. A legjobb ennek is megadni a módját. Egy romantikus vacsora után üljenek le a számítógép elé a háttérben romantikus, lágy zenével, tekerjék le a világítást, és gépeljék be együtt: http://www.narancssarga.hu



Ajánlott videó

Olvasói sztorik