Belföld

Vagyonvédelmi tendergyőztest hírdetett a BKV

A DI-SEC Security Kft. nyerte meg BKV egyes járatain teljesítendő személy- és vagyonvédelmi, valamint jegyellenőrzési feladatok ellátására kiírt nyílt közbeszerzési eljárását - áll a Közbeszerzési Értesítőben.

A megbízás magába foglalja a Millenniumi Földalatti Vasút kilenc állomásán és két végállomásán naponta 4 óra 30 perctől 23 óra 30 percig, legalább naponta 22 személlyel ellátandó szolgálatot. Emellett a HÉV járatokon és állomásokon csak munkanapokon, 6 órától 20 óráig minimum naponta 20 személlyel védelmet is el kell látnia a nyertesnek.

Feladata még a DI-SEC Security őrző-védő cégnek a BKV éjszakai autóbuszjáratain naponta 22 óra 30 perctől hajnali 4 óra 30 percig legalább naponta 40 dolgozóval a vagyonvédelmi feladatok ellátása. A megbízás 17 hónapos időtartamra szól, amelyet a győztes vállalkozás nettó 308 millió forintért vállalt el.

A tenderre összesen hat ajánlat érkezett. A nyertesen kívül pályázott a Bizalom Vagyonvédelmi Zrt., a Ju-Sec Kft., a Goldex SecurityKft., a Bank Biztonság Bizalom Zrt., a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik